یکشنبه: 5 تیر 1401

پايه اين مرکز علمي و تحقيقي بر درک درست از نياز زمان و تکاليف گران حوزة مبارک قم بنا نهاده شده است (مقام معظم رهبري دام ظله) .:. مطالعه بيشتر

آماده‌سازی دو اثر جدید از مرکز پژوهشی دائرة‌المعارف

به همت محققان مرکز پژوهشی دائرة‌المعارف علوم عقلی اسلامی، دو اثر جدید از این مرکز آماده انتشار است. این دو اثر عبارتند از:

دكتر ابوترابی: مهم‌ترین اثر مركز دائرة‌المعارف در عرفان نظری، همین نقشه جامع اصطلاحات عرفان نظری است

سخنان جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای دكتر احمد ابوترابی در مراسم آیین رونمایی از نقشه جامع عرفان نظری

خاطره‌ای از علامه مصباح

گزارش تصویری از بازدید آیت‌الله اعرافی از محصولات و دستاوردهای مرکز

حضرت آیت‌الله اعرافی و مهمانان شرکت کننده در آیین رونمایی از نقشه جامع عرفان نظری، در حاشیه این مراسم از نمایشگاه  آثار و دستاوردهای مرکز پژوهشی دائرة‌المعارف دیدن کردند.

گزارش تصویری از برگزاری آیین رونمایی از اولین نقشه جامع عرفان نظری در قالب کتاب و نرم‌افزار اصطلاح‌نامه جامع عرفان نظری

آئین رونمایی از اولین نقشه جامع عرفان نظری در قالب کتاب و نرم‌افزار اصطلاح‌نامه جامع عرفان نظری در ۵ جلد، ۱۳۰۰۰ اصطلاح از ۱۲۰ منبع به همت مرکز پژوهشی دائرة المعارف علوم عقلی اسلامی وابسته به مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با حضور حضرت آیت‌الله اعرافی، حضرت آیت‌الله رجبی و حضرت آیت‌الله رمضانی در تاریخ 1400/11/5 برگزار شد.