برگزاری جلسه هم‌اندیشی گروه فلسفه سیاسی مرکز با گروه علوم سیاسی مؤسسه امام خمینی (ره)

در این جلسه که در تاریخ 1398/8/27 در سالن اندیشه مؤسسه امام خمینی (ره) برگزار شد، ابتدا ریاست محترم مرکز پژوهشی دائرة‌المعارف جناب حجت‌الإسلام و المسلمین دکتر احمد ابوترابی ضمن گزارش کوتاهی از نحوه فعالیت‌های پژوهشی مرکز، به معرفی اجمالی برخی از محصولات و دستاوردهای مرکز پرداختند.

در ادامه، قائم مقام مرکز جناب حجت‌الإسلام و المسلمین محمد کریمی با معرفی نرم‌افزارهای تولیدی مرکز، امکانات این نرم‌افزارها و نحوه استفاده از آنها را به تصویر کشیدند.

در این نشست هم‌اندیشی، جناب حجت‌الإسلام و المسلمین دکتر مهدی امیدی قائم مقام گروه فلسفه سیاسی مرکز، ضمن تشکر از گروه علوم سیاسی مؤسسه که نهایت همکاری خود را با مرکز پژوهشی دائره المعارف داشته‌اند، خواستار تشکیل جلسات هم‌اندیشی بیشتری بین دو گروه در پیشبرد اهداف مؤسسه شدند.
آقای دکتر امیدی ابراز امیدواری کردند که مرکز پژوهشی دائرة‌المعارف بتواند از شخصیت‌های برجسته علوم سیاسی که در مؤسسه امام خمینی (ره) پرورش یافته‌اند در فعالیت‌های پژوهشی و نگارش مقالات دائرة‌المعارفی بهره ببرد.
این عضو هیأت علمی مؤسسه امام خمینی در ادامه اظهار داشتند: باید نهایت تلاش برای معرفی دستآوردها و آثار تهیه شده توسط گروه فلسفه سیاسی مرکز انجام شود که یکی از این کارها می‌تواند تشکیل جلساتی در مراکز مهم علمی با معرفی و نقد این آثار باشد.
حجت‌الاسلام امیدی افزودند در آینده باید اصطلاح‌نامه فلسفه سیاسی ویرایش جدیدی شود و اصطلاحات دیگری به آن اضافه گردد.

در این نشست صمیمی قائم مقام محترم گروه علوم سیاسی مؤسسه جناب حجت‌الإسلام و المسلمین دکتر محمدجواد نوروزی در سخنان کوتاهی ضمن خیر مقدم به مسئولان مرکز پژوهشی دائرة‌المعارف علوم عقلی اسلامی از تلاش‌های دست‌اندرکاران مرکز در بخش‌های مختلف علوم عقلی تمجید کرده و این فعالیت‌های علمی را در جهت سرعت‌بخشی و آسان‌سازی نگارش مقالات و رساله‌های علمی بسیار مؤثر دانسته و خواستار تشکیل جلسات بیشتر هم‌اندیشی بین دو گروه شدند.

در ادامه این جلسه، دیگر حضار محترم جناب حجج اسلام دکتر محسن رضوانی، دکتر باغستانی، دکتر سیدیان، دکتر قربانی، دکتر شجاعی و دکتر وحیدی‌منش نیز نکاتی درباره فعالیت‌های پژوهشی مرکز بیان کردند؛ از جمله ضرورت تلاش در گسترش فعالیت‌های نرم‌افزاری مرکز، لزوم ارتقاء امکانات نرم‌افزارهای تولید شده و معرفی محصولات تهیه شده به جامعه هدف به ویژه اساتید و دانش‌پژوهان مؤسسه امام خمینی (ره).