یکشنبه: 24 آذر 1398

برگزاري جلسه هم‌انديشي گروه فلسفه سياسي مرکز با گروه علوم سياسي مؤسسه امام خميني (ره)

در اين جلسه که در تاريخ 1398/8/27 در سالن انديشه مؤسسه امام خميني (ره) برگزار شد، ابتدا رياست محترم مرکز پژوهشي دائرة‌المعارف جناب حجت‌الإسلام و المسلمين دکتر احمد ابوترابي ضمن گزارش کوتاهي از نحوه فعاليت‌هاي پژوهشي مرکز، به معرفي اجمالي برخي از محصولات و دستاوردهاي مرکز پرداختند.

در ادامه، قائم مقام مرکز جناب حجت‌الإسلام و المسلمين محمد کريمي با معرفي نرم‌افزارهاي توليدي مرکز، امکانات اين نرم‌افزارها و نحوه استفاده از آنها را به تصوير کشيدند.

در اين نشست هم‌انديشي، جناب حجت‌الإسلام و المسلمين دکتر مهدي اميدي قائم مقام گروه فلسفه سياسي مرکز، ضمن تشکر از گروه علوم سياسي مؤسسه که نهايت همکاري خود را با مرکز پژوهشی دائره المعارف داشته‌اند، خواستار تشکيل جلسات هم‌انديشي بيشتري بين دو گروه در پيشبرد اهداف مؤسسه شدند.
آقاي دکتر اميدي ابراز اميدواري کردند که مرکز پژوهشي دائرة‌المعارف بتواند از شخصيت‌هاي برجسته علوم سياسي که در مؤسسه امام خميني (ره) پرورش يافته‌اند در فعاليت‌هاي پژوهشي و نگارش مقالات دائرة‌المعارفي بهره ببرد.
اين عضو هيأت علمي مؤسسه امام خميني در ادامه اظهار داشتند: بايد نهايت تلاش براي معرفي دستآوردها و آثار تهيه شده توسط گروه فلسفه سياسي مرکز انجام شود که يکي از اين کارها مي‌تواند تشکيل جلساتي در مراکز مهم علمي با معرفي و نقد اين آثار باشد.
حجت‌الاسلام اميدي افزودند در آينده بايد اصطلاح‌نامه فلسفه سياسي ويرايش جديدي شود و اصطلاحات ديگري به آن اضافه گردد.

در اين نشست صميمي قائم مقام محترم گروه علوم سياسي مؤسسه جناب حجت‌الإسلام و المسلمين دکتر محمدجواد نوروزي در سخنان کوتاهي ضمن خير مقدم به مسئولان مرکز پژوهشي دائرة‌المعارف علوم عقلي اسلامي از تلاش‌هاي دست‌اندرکاران مرکز در بخش‌هاي مختلف علوم عقلي تمجيد کرده و اين فعاليت‌هاي علمي را در جهت سرعت‌بخشي و آسان‌سازي نگارش مقالات و رساله‌هاي علمي بسيار مؤثر دانسته و خواستار تشکيل جلسات بيشتر هم‌انديشي بين دو گروه شدند.

در ادامه اين جلسه، ديگر حضار محترم جناب حجج اسلام دکتر محسن رضواني، دکتر باغستاني، دکتر سيديان، دکتر قرباني، دکتر شجاعي و دکتر وحيدي‌منش نيز نکاتي درباره فعاليت‌هاي پژوهشي مرکز بيان کردند؛ از جمله ضرورت تلاش در گسترش فعاليت‌هاي نرم‌افزاري مرکز، لزوم ارتقاء امکانات نرم‌افزارهاي توليد شده و معرفي محصولات تهيه شده به جامعه هدف به ويژه اساتيد و دانش‌پژوهان مؤسسه امام خميني (ره).