یکشنبه: 24 آذر 1398

برگزاري نمايشگاه محصولات مرکز در مصلي قدس قم

آثار و محصولات مرکز دائرة‌المعارف علوم عقلي اسلامي در روزهاي 15 و 16 آبان‌ماه 1398 در مصلي قدس به نمايش درآمد.
اين نمايشگاه که در حاشيه همايش فعالان فرهنگي کل کشور برگزار شد، محصولات مرکز در معرض ديد عموم شرکت‌کنندگان قرار گرفت.
معلمان مدارس، اساتيد دانشگاه‌ها و حوزه‌هاي علميه، طلاب، دانشجويان و نخبگان فرهنگي و سياسي کشور در بازديد از محصولات مرکز، ضمن اظهار شگفتی از وجود چنین آثاری در کشور، پرداختن به تحقیقات بنیادین در زمینه علوم عقلی را بسیار مهم شمرده و غنی‌سازی کتابخانه‌های کشور به این گونه آثار را ضروری دانستند.