برگزاری نمایشگاه دستاوردهای مرکز پژوهشی دائره‌المعارف علوم عقلی اسلامی در دانشگاه قم

نمایشگاه آثار و دستاوردهای مرکز پژوهشی دائرة‌المعارف علوم عقلی اسلامی در تاریخ 1398/8/13 در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه قم و در حاشیه جلسه اساتید محترم دانشکده برگزار شد.
در پایان این جلسه، قائم مقام محترم مرکز، جناب حجت‌الاسلام و المسلمین محمد کریمی ضمن اشاره به فعالیت‌های کوتاه مدت و بلند مدت مرکز، توضیح مختصری نیز درباره آثار عرضه شده در نمایشگاه ارائه کردند.
بازدید اساتید محترم دانشکده از محصولات مرکز دارای بازخوردهایی نیز بود که اهم آنها به شرح زیر است:
  1.  بسیاری از اساتید از انجام چنین پروژه‌هایی (بنیادین و ارزشمند) در مرکز پژوهشی دائره‌المعارف اظهار شگفتی کردند.
  2. برخی از بازدیدکنندگان از وجود این آثار تاکنون اطلاعی نداشتند و برخی نیز که اطلاعی اجمالی داشتند، عمق و ارزشمندی این آثار را بسیار فراتر از تصور پیشین خود یافتند.
  3. تقریباً بیشتر اساتید حاضر در نمایشگاه برای تهیه و استفاده از این منابع اظهار علاقه‌مندی کردند.
  4. از پیشنهادات ارائه شده در این نمایشگاه، لزوم اطلاع‌رسانی نسبت به این آثار ارزشمند در مراکز حوزوی و دانشگاهی بود.
  5. برخی از اساتید وجود این آثار را در کتابخانه‌های کشور (اعم از دانشگاهی و حوزوی) موجب غنای هرچه بیشتر آن مراکز دانسته و نقش این آثار را در سرعت‌بخشی و پربار کردن تحقیقات علمی (همچون پایان‌نامه، مقاله و رساله‌های علمی) بسیار چشمگیر دانستند.
در پایان شایسته است از همه مسئولان دانشگاه قم که در برپایی این نمایشگاه با ما همکاری کردند، به‌ویژه ریاست محترم دانشکده الهیات جناب حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مؤدب و معاونت محترم پژوهش جناب حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر بهشتی‌مهر و اساتید محترم دانشکده الهیات و معارف اسلامی صمیمانه سپاسگزاری کنیم.