یکشنبه: 24 آذر 1398

برگزاري نمايشگاه دستاوردهای مرکز پژوهشی دائره‌المعارف علوم عقلی اسلامی در دانشگاه قم

نمايشگاه آثار و دستاوردهای مرکز پژوهشي دائرة‌المعارف علوم عقلي اسلامي در تاريخ 1398/8/13 در دانشکده الهيات و معارف اسلامي دانشگاه قم و در حاشيه جلسه اساتيد محترم دانشکده برگزار شد.
در پايان اين جلسه، قائم مقام محترم مرکز، جناب حجت‌الاسلام و المسلمين محمد کريمي ضمن اشاره به فعاليت‌هاي کوتاه مدت و بلند مدت مرکز، توضیح مختصری نیز درباره آثار عرضه شده در نمایشگاه ارائه کردند.
بازديد اساتيد محترم دانشکده از محصولات مرکز دارای بازخوردهایی نیز بود که اهم آنها به شرح زیر است:
  1.  بسیاری از اساتید از انجام چنین پروژه‌هایی (بنیادین و ارزشمند) در مرکز پژوهشی دائره‌المعارف اظهار شگفتي کردند.
  2. برخی از بازدیدکنندگان از وجود این آثار تاکنون اطلاعی نداشتند و برخی نیز که اطلاعی اجمالی داشتند، عمق و ارزشمندی این آثار را بسیار فراتر از تصور پیشین خود یافتند.
  3. تقریباً بیشتر اساتید حاضر در نمایشگاه برای تهيه و استفاده از اين منابع اظهار علاقه‌مندی کردند.
  4. از پیشنهادات ارائه شده در این نمایشگاه، لزوم اطلاع‌رساني نسبت به این آثار ارزشمند در مراکز حوزوی و دانشگاهی بود.
  5. برخی از اساتید وجود این آثار را در کتابخانه‌های کشور (اعم از دانشگاهی و حوزوی) موجب غنای هرچه بیشتر آن مراکز دانسته و نقش این آثار را در سرعت‌بخشی و پربار کردن تحقیقات علمی (همچون پایان‌نامه، مقاله و رساله‌های علمی) بسیار چشمگیر دانستند.
در پایان شایسته است از همه مسئولان دانشگاه قم که در برپایی این نمایشگاه با ما همکاری کردند، به‌ویژه رياست محترم دانشکده الهيات جناب حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر مؤدب و معاونت محترم پژوهش جناب حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر بهشتي‌مهر و اساتيد محترم دانشکده الهيات و معارف اسلامي صمیمانه سپاسگزاری کنیم.