تجليل از پژوهشگران برتر مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) و مرکز پژوهشي دائرة المعارف در سال 1395

هم‌زمان با هفته پژوهش، همایش تجلیل از پژوهشگران برتر مؤسسه همراه با سخنرانی حضرت علامه آيت الله مصباح یزدی (دامت برکاته) صبح روز پنج‌شنبه 25/9/95 در تالار مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آثار حضرت آیت الله مصباح یزدی، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) قم در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر این مؤسسه، اظهار داشت: جامعه ما مانند یک موجود زنده است که به تغذیه سالم و مستمر نیاز دارد؛ اگر این تغذیه انجام گیرد، جامعه زنده مانده و رشد خواهد کرد و به پیشرفت می‌رسد.

آیت الله مصباح یزدی با اشاره به این که تغذیه عقلی و روحی جامعه، به وسیله پژوهش صورت می‌گیرد، ادامه داد: اگر افرادی، پژوهش نکنند و مسائل جدید را بیان نکنند و شبهات را برطرف نکنند، جامعه مانند پیکری خواهد بود که تغذیه سالمی ندارد و لذا دستگاه‌ها و اندام‌های این پیکر، سالم نخواهند ماند و خون سالم به اعضای بدن نمی رسد.

وی ضمن تجلیل از خدمات پژوهشگران اظهار داشت: پژوهشگران در هر جامعه ای، نقش ارزنده ای را در سالم و زنده نگاه داشتن جامعه دارند؛ البته جامعه ما اسلامی است و هدف آن نیز اسلام است؛ لذا پژوهشگرانی که در زمینه‌های اسلامی کار می‌کنند، در رسیدن جامعه به هدف، بسیار مؤثرترند.

در پایان مراسم با حضور قائم مقام مؤسسه امام خمینی (ره)، معاون آموزشی و معاونت پژوهش مؤسسه از اساتید و محققان برتر مؤسسه تجلیل و لوح تقدیر و جوایزی به دست مبارک حضرت علامه مصباح یزدی تقدیم گردید.

در اين مراسم همچنين از سه تن از پژوهشگران برتر مرکز پژوهشي دائره‌المعارف نيز تجليل به عمل آمد که شامل آقايان:

1. حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر محمدرضا محمدعليزاده

عضو هيأت علمي مرکز پژوهشي دائرةالمعارف علوم عقلي اسلامي