روابط عمومي

مقدمه

يكي‌ از عواملي‌ كه‌ در پيشبرد اهداف هر مرکز يا مؤسسه‌اي اهميت‌ و ارزش‌ اساسي‌ دارد و آنها را در دست‌يابي ‌به‌ اهدافشان ياري‌ مي‌دهد، چگونگي برقراري رابطه‌ آنها با مراکز مرتبط و يا به طور کل افكار عمومي‌ جامعه‌اي‌ است‌ كه‌ در آن‌ به‌ فعاليت‌ مشغولند. هر اندازه‌ که مرکز بتواند در ايجاد درک متقابل و توسعه تفاهم موفق باشد، به‌ همان‌ اندازه‌ در دستيابي‌ به‌ اهداف‌ خودموفق‌تر مي‌باشد.

از اين رو، مرکز پژوهشي دائره‌المعارف علوم عقلي اسلامي با الهام گيري از تأکيدات مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) مبني بر ضرورت فعال‌تر شدن اطلاع‌رساني مؤسسه امام خميني ره و با هدف شناساندن جايگاه مرکز و دستآوردهاي علمي آن به جامعه علمي و پژوهشي کشور، اقدام به تشکيل واحد مستقلي در اين خصوص نموده است.

اهداف

الف ـ اطلاع رسانی

از خارج به مرکز: روابط عمومي موظف است در محيط پيرامون جستجو نمايد و اخبار و اطلاعات مرتبط با مرکز (همچون همايش‌هاي مرتبط با اهداف مرکز، رونمايي از نرم‌افزارهاي مرتبط و...) را جمع‌آوري و سپس طبقه‌بندي نموده و به موقع به اطلاع رياست مرکز برساند.

از مرکز به خارج: جمع آوری اخبار، اطلاعات، عملکرد ها، برنامه ها و ديدگاه‌های مرکز و انتقال آن به مخاطبان از طريق ارتباطات جمعي و گروهي (همچون، بروشور، سايت مرکز، برگزاري همايش‌ها و نمايشگاه‌ها و...) از ديگر وظايف روابط عمومي مرکز است.

ب ـ تبليغات

معرفي کليت مرکز و دستآوردهاي آن در سطح کشور (بلکه در سطح بين‌المللي) از ديگر وظايف روابط عمومي است.

ابزاري که مي‌تواند در اين زمينه مفيد واقع گردد رسانه‌هايي از قبيل: تلويزيون، اينترنت، روزنامه، بروشور، پوستر، آرم، فيلم‌هاي تبليغي( كوتاه و بلند)، سخنراني و انواع همايش مي‌باشد.

کارهاي انجام شده

• برگزاري چندين همايش رونمايي از دستآوردهاي مرکز (بيش از 100 اثر عرضه شده) و تجليل از پژهشگران؛
  • شرکت در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي در تهران و شهرستان‌ها با همکاري روابط عمومي مؤسسه؛
  • تهيه بروشور و بنرهاي تبليغاتي و استفاده آنها در مناسبت‌هاي گوناگون؛
  • راه‌اندازي و بروزرساني پايگاه اينترنتي مرکز.
  • جمع‌آوري پيشنهادات و انتقادات استفاده کنندگان از محصولات مرکز و انتقال آن به مسئولان مربوطه.

همکاران اين واحد

• محمدعلي شريفي اسدي (مسئول روابط عمومي و مدير اجرايي سايت)

نکته

روابط عمومي مرکز، در طول روابط عمومي مؤسسه بوده و با توجه به مقررات مؤسسه درباره روابط عمومي به وظايف خود مي‌پردازد.

تاريخ بروز رساني اطلاعات: 1395/11/28