جمعه: 2 آبان 1399

پايه اين مرکز علمي و تحقيقي بر درک درست از نياز زمان و تکاليف گران حوزة مبارک قم بنا نهاده شده است (بخشي از فرمايشات مقام معظم رهبري «دام ظله» در حکم تنفيذ رياست محترم مؤسسه) .:. مطالعه بيشتر

درگذشت جناب آقاي «دكتر ابراهيم عليپور» از مديران سابق مركز دايرة‌المعارف

دکتر «ابراهیم علیپور» از فضلای حوزه علمیه قم و استاد فلسفه دانشگاه و از مديران سابق مركز پژوهشي دائرة‌المعارف، روز پنج‌شنبه، ۱۷ مهر ۱۳۹۹ همزمان با اربعين حسيني دعوت حق را لبيك گفت.

مرحوم دکتر علیپور عضو هیأت علمی و رییس «پژوهشکده فلسفه و کلام» «پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی» دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بود و ریاست «پژوهشگاه مطالعات اسلامی» جامعة الزهراء علیهاالسلام را نیز بر عهده داشت.

دكتر عليپور مدير سابق بخش تدوين متون مركز پژوهشي دايرة‌المعارف بود كه خدمات فراواني را در اين مركز ارائه نمود.

درگذشت ايشان را به خانواده محترم، همكاران و دوستان ايشان تسليت عرض نموده و از خداوند متعال براي آن مرحوم رحمت و مغفرت الهي را خواستاريم.