شنبه: 2 شهریور 1398

آیین نکوداشت علمي پروفسور محمد لگنهاوزن برگزار می‌شود

اين آئین نکوداشت كه یک محفل علمی است با همکاری مشترک مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره)، قطب فلسفه دین اسلامی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با مشارکت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، بنیاد علمی نخبگان، جامعه المصطفی العالمیه، مرکز پژوهش‌های صدرا، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه، دانشگاه ادیان و مذاهب، کانون اندیشه جوان و دانشگاه مفید برگزار می‌شود.

سخنران اين آئين آیت‌الله علامه محمد تقی مصباح یزدی مي‌باشند كه در ادامه مراسم آیت‌الله علی اکبر رشاد، حجت الاسلام شفیق جرادی از لبنان، حجت‌الاسلام هادی صادقی معاون رئیس قوه قضائیه، غلامرضا اعوانی، محمد محمدرضایی، ابوالفضل ساجدی و علیرضا قائمی‌نیا هم به ايراد سخن خواهند پرداخت.

آئین نکوداشت پروفسور محمد لگنهاوزن پنج شنبه ۲۹ فروردین ماه ۹۸ از ساعت ۱۰ تا ۱۳ در سالن همایش‌های مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) قم به آدرس بلوار جمهوری اسلامی برگزار خواهد شد.