شنبه: 2 شهریور 1398

جلسه مسئولان مرکز پژوهشي دائرة‌المعارف علوم عقلي اسلامي با مسئولان دانشگاه باقرالعلوم عليه‌السلام

در اين جلسه که در تاريخ 12/13/ 1397 به ميزباني دانشگاه باقرالعلوم برگزار شد، از سوي دانشگاه باقرالعلوم، جناب حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر شمس‌الله مريجي (رئيس محترم دانشگاه)، جناب حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر يارعلي کرد فيروزجايي (معاونت پژوهشي دانشگاه)، جناب حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر سيد محمود موسوي (مدير گروه فلسفه و کلام دانشگاه) و جناب حجت‌الاسلام و المسلمين سيد ناصر موسوي (مدير روابط عمومي دانشگاه) و از سوي مرکز پژوهشي دائرة‌المعارف، جناب حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر احمد ابوترابي (رياست محترم مرکز)، جناب حجت‌الاسلام و المسلمين محمد کريمي (قائم مقام مرکز)، جناب آقاي دکتر حميد خدابخشيان (مدير تدوين متون مرکز) و حجت‌الاسلام حسين بهاري (مسئول اطلاع‌رساني مرکز) حضور داشتند.

در اين جلسه دکتر احمد ابوترابي گزارشي مختصر از فعاليت‌هاي چندين ساله مرکز پژوهشي دائرة‌المعارف در زمينه اصطلاح‌نامه، کتا‌بشناسی، چکیده، نمایه و مقاله‌نویسی ارائه داده و براي همکاري و تعامل با مراکز علمي ديگر مخصوصا دانشگاه باقرالعلوم اعلام آمادگي کردند.

ايشان اظهار داشتند هدف نهايي ما اين است که در رشته‌هاي منطق، فلسفه، کلام، عرفان نظري، عرفان عملي و عرفان ادبي كه در مركز پژوهشي دائرة‌المعارف فعاليت داشته‌اند دائرة‌المعارف‌هايي نوشته شود.

دکتر ابوترابي خاطر نشان كرد با توجه به اينكه تهيه دائرة‌المعارف‌ها نوعا درازمدت بوده و ممكن است آسيب‌هايي داشته باشد، ما هر يك از فعاليت‌هاي خود را به طور مستقل تعريف كرده و آثار آنرا منتشر نموديم تا كارهاي انجام شده براي پژوهشگران اين زمينه قابل استفاده باشد.

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر مريجي با تشکر از حضور مسئولان مرکز دائرة‌المعارف در دانشگاه باقرالعلوم‌، از اينکه چنين فعاليت‌هاي عظيم علمي در مرکز دائرة‌المعارف انجام شده ابراز خرسندي کرده و براي تعامل دانشگاه باقرالعلوم با مرکز دائرة‌المعارف اعلام آمادگي نموده و پيشنهاداتي بيان کردند که خلاصه اين پيشنهادات عبارتند از:

1. فراهم شدن زمينه بازديد اعضاي هيأت علمي، اساتيد و دانشجويان دوره دکتري دانشگاه از مرکز دائرة‌المعارف.
2. تشکيل کارگروه‌هاي آموزش استفاده از محصولات مرکز (اعم از کتاب‌ها و نرم‌افزارها) براي اساتيد و دانشجويان دانشگاه، مخصوصا دانشجوياني که در حال نگارش رساله هستند.
3. برپايي نمايشگاهي از محصولات مرکز دائرة‌المعارف در دانشگاه باقرالعلوم.