جلسه مسئولان مرکز پژوهشی دائرة‌المعارف علوم عقلی اسلامی با مسئولان دانشگاه باقرالعلوم علیه‌السلام

در این جلسه که در تاریخ 12/13/ 1397 به میزبانی دانشگاه باقرالعلوم برگزار شد، از سوی دانشگاه باقرالعلوم، جناب حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر شمس‌الله مریجی (رئیس محترم دانشگاه)، جناب حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر یارعلی کرد فیروزجایی (معاونت پژوهشی دانشگاه)، جناب حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سید محمود موسوی (مدیر گروه فلسفه و کلام دانشگاه) و جناب حجت‌الاسلام و المسلمین سید ناصر موسوی (مدیر روابط عمومی دانشگاه) و از سوی مرکز پژوهشی دائرة‌المعارف، جناب حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر احمد ابوترابی (ریاست محترم مرکز)، جناب حجت‌الاسلام و المسلمین محمد کریمی (قائم مقام مرکز)، جناب آقای دکتر حمید خدابخشیان (مدیر تدوین متون مرکز) و حجت‌الاسلام حسین بهاری (مسئول اطلاع‌رسانی مرکز) حضور داشتند.

در این جلسه دکتر احمد ابوترابی گزارشی مختصر از فعالیت‌های چندین ساله مرکز پژوهشی دائرة‌المعارف در زمینه اصطلاح‌نامه، کتا‌بشناسی، چکیده، نمایه و مقاله‌نویسی ارائه داده و برای همکاری و تعامل با مراکز علمی دیگر مخصوصا دانشگاه باقرالعلوم اعلام آمادگی کردند.

ایشان اظهار داشتند هدف نهایی ما این است که در رشته‌های منطق، فلسفه، کلام، عرفان نظری، عرفان عملی و عرفان ادبی كه در مركز پژوهشی دائرة‌المعارف فعالیت داشته‌اند دائرة‌المعارف‌هایی نوشته شود.

دکتر ابوترابی خاطر نشان كرد با توجه به اینكه تهیه دائرة‌المعارف‌ها نوعا درازمدت بوده و ممكن است آسیب‌هایی داشته باشد، ما هر یك از فعالیت‌های خود را به طور مستقل تعریف كرده و آثار آنرا منتشر نمودیم تا كارهای انجام شده برای پژوهشگران این زمینه قابل استفاده باشد.

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مریجی با تشکر از حضور مسئولان مرکز دائرة‌المعارف در دانشگاه باقرالعلوم‌، از اینکه چنین فعالیت‌های عظیم علمی در مرکز دائرة‌المعارف انجام شده ابراز خرسندی کرده و برای تعامل دانشگاه باقرالعلوم با مرکز دائرة‌المعارف اعلام آمادگی نموده و پیشنهاداتی بیان کردند که خلاصه این پیشنهادات عبارتند از:

1. فراهم شدن زمینه بازدید اعضای هیأت علمی، اساتید و دانشجویان دوره دکتری دانشگاه از مرکز دائرة‌المعارف.
2. تشکیل کارگروه‌های آموزش استفاده از محصولات مرکز (اعم از کتاب‌ها و نرم‌افزارها) برای اساتید و دانشجویان دانشگاه، مخصوصا دانشجویانی که در حال نگارش رساله هستند.
3. برپایی نمایشگاهی از محصولات مرکز دائرة‌المعارف در دانشگاه باقرالعلوم.