شنبه: 2 شهریور 1398

جلسه مسئولان روابط عمومي مرکز پژوهشي دائرةالمعارف و دانشگاه باقرالعلوم عليه‌السلام

مسئولان روابط عمومي مرکز پژوهشي دائرةالمعارف علوم عقلي اسلامي و دانشگاه باقر العلوم عليه‌السلام ضمن جلسه‌اي، درخصوص تعاملات بين اين دو مرکز علمي ـ پژوهشي به تبادل نظر پرداختند.
این جلسه که به همت حجت الاسلام والمسلمين حسين بهاري، مسئول روابط عمومي مرکز پژوهشي دائرةالمعارف در دانشگاه باقر العلوم برگزار شد، به بحث و بررسی درباره چگونگي تعامل و همکاريهاي دو مرکز اختصاص یافت.
در این جلسه جناب حجت‌الاسلام و المسلمين سيد ناصر موسوي، مسئول روابط عمومي دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام از برگزاری نشستهایی در سطح بالاتر در آینده، جهت تبادل اطلاعات و همکاری های بیشتر استقبال کردند.