پنجشنبه: 23 اردیبهشت 1400

پايه اين مرکز علمي و تحقيقي بر درک درست از نياز زمان و تکاليف گران حوزة مبارک قم بنا نهاده شده است (بخشي از فرمايشات مقام معظم رهبري «دام ظله» در حکم تنفيذ رياست محترم مؤسسه) .:. مطالعه بيشتر

لوح‌هاي فشرده

دو گونه لوح‌فشرده با عنوان «كنزالحكمه» براي استفاده از چكيده‌ها، فهرست‌هاي تفصيلي و نمايه‌هاي منابع مهم علوم عقلي تهيه شده است:

الف) لوح فشرده جامع
اين لوح فشرده دربردارنده متن منابع به دو صورت حروف‌چيني يا اسكن، چكيده‌ها، فهرست‌هاي تفصيلي، نمايه‌ها، تك‌واژه‌هاي اين كتاب‌ها و اصطلاح‌نامه علوم عقلي است. اين اصطلاح‌نامه‌ها در هر علمي، با نمايه‌هاي استخراج شده همآرايي شده‌اند.
اين نرم‌افزار داراي امكانات فراوان و قابليت جست‌وجوهاي ساده و پيشرفته متعددي است و به‌وسيله آن، مي‌توان به تناسب نرم‌افزار تهيه شده از راه‌هاي مختلف از متن، چكيده‌ها، فهرست‌هاي تفصيلي و نمايه‌هاي كتاب و اصطلاح‌نامه‌هاي علوم عقلي بهره برد. اين نرم‌افزار به‌صورت مستقل و به عنوان نسخه جامع عرضه شده است.

ب) لوح فشرده همراه
«لوح فشرده همراه»، لوح‌فشرده ديگري است كه به کتاب‌هاي معاجم موضوعي، پيوست شده است و به همراه آن عرضه مي‌شود. اين لوح فشرده متن تايپ‌شده يا اسكن‌شده نسخه‌اي از منابع را دربردارد كه استخراج چكيده‌ها، فهرست‌ها و نمايه‌ها و ارجاعات (به صفحه و سطر) بر اساس آن نسخه بوده است. اين لوح فشرده، دو فايده براي کاربران دارد: اول آنکه، در صورت در دسترس نبودن اصل اين نسخ، مي‌توانند به آن مراجعه كنند؛ دوم آنكه، وجود متن تايپ‌شده بيشتر منابع در اين لوح فشرده، قابليت جست‌وجوي لفظي را فراهم آورده است.

توجه    توجه     توجه

کاربر گرامي:
 سلام عليکم
 با توجه به اينکه آدرس قفل نرم افزاري که در دسترس شما مي باشد، با مشکل مواجه شده و آدرس و نحوه فعال سازي آن تغيير کرده است، لذا خواهشمند است به صفحه زير مراجعه كرده و اصلاح فرماييد.

در صفحه مورد نظر بسته  (QabasUpdater) را دانلود کرده و از حالت فشرده (Zip) خارج نماييد.
و به يكي از اين دو حالت اقدام نمائيد:
1- گزينه QabasUpdater را اجرا كنيد. با اجراي آن به صورت خودكار فايل‌هاي لازم در محل نصب برنامه جايگزين مي‌شود.
2- فايلهاي درون پوشه (File) را در پوشه‌اي كه برنامه را نصب كرديد جايگزين نماييد.

پس از انجام يكي از موراد فوق عمليات فعال سازي نرم افزار را دوباره تكرار نمائيد

با تشکر