یکشنبه: 5 تیر 1401

پايه اين مرکز علمي و تحقيقي بر درک درست از نياز زمان و تکاليف گران حوزة مبارک قم بنا نهاده شده است (مقام معظم رهبري دام ظله) .:. مطالعه بيشتر

گزارش تصویری از برگزاری آیین رونمایی از اولین نقشه جامع عرفان نظری در قالب کتاب و نرم‌افزار اصطلاح‌نامه جامع عرفان نظری

آئین رونمایی از اولین نقشه جامع عرفان نظری در قالب کتاب و نرم‌افزار اصطلاح‌نامه جامع عرفان نظری در ۵ جلد، ۱۳۰۰۰ اصطلاح از ۱۲۰ منبع به همت مرکز پژوهشی دائرة المعارف علوم عقلی اسلامی وابسته به مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با حضور حضرت آیت‌الله اعرافی، حضرت آیت‌الله رجبی و حضرت آیت‌الله رمضانی در تاریخ 1400/11/5 برگزار شد.